Kolding Netavis

Mette Frederiksen sætter sin lejlighed til salg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Statsminister Mette Frederiksen. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Før Mette Frederiksen blev statsminister og stadig blot var formand for landets største parti, købte hun i 2018 en villalejlighed i Hareskovby nord for København.

En bolig, som hun nu efter lidt mere end fire år på adressen netop har sat til salg. Det skriver boligmediet boliga.dk.

Det betyder, at du nu har mulighed for at flytte ind i statsministerboligen, som ligger ved Hareskoven i det nordlige Sjælland godt 16 kilometer fra Mette Frederiksens arbejdsplads på Christiansborg.

Boligen huser 165 kvadratmeter fordelt på syv værelser, som kan blive dine for knap seks millioner kroner. Hun har bekræftet overfor Ekstra Bladet, at lejligheden – som ligger øverst i en næsten 100 år gammel villa, er til salg.

Område med store prisstigninger

Mette Frederiksen betalte selv lige under fem millioner kroner for villalejligheden, da hun købte boligen i efteråret 2018.

Der er altså en milliongevinst i vente – uden at medregne eventuelle forbedringer af boligen – hvis en køber er klar til at give den fulde udbudspris

Lejligheden ligger da også i et af de områder, hvor der er sket rigtig meget med boligpriserne de seneste år:

Ifølge Boliga.dk er kvadratmeterpriserne for solgte lejligheder og villaer i området steget henholdsvis 26 og 30 procent fra 2018 til 2022 – og ligger nu på 30.600 og 37.600 kroner i Furesø Kommune, hvor Frederiksens hjem befinder sig.

Mette Frederiksen har været Danmarks Statsminister siden 2019 – en post hun blev genvalgt til i det nylige folketingsvalg. Før det var hun fra 2015 og frem formand for Socialdemokratiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel