Kolding Netavis

Mere gennemsigtighed på handicapområdet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Nanett Myllerup Jensen (SF), byrådskandidat, Østergade 18, 6580 Vamdrup.

Kolding kommune skal være et sted, hvor alle borgere kan se sig selv som en del af fællesskabet og alle har de samme muligheder uanset baggrund og udfordringer. Det er et lidt utopisk mål, men kommunen kan starte med at tage nogle skridt i den rigtige retning.

I 2019 blev der i Kolding Kommune sparet meget på mange områder og det gik også ud over de borgere som er mest udsatte. Det skal vi have rettet op på igen og derfor mener jeg og SF, at vi skal have flere ressourcer tilbage til socialområdet og handicapområdet. Og så skal der arbejdes med at skabe bedre vilkår for borgere med handicap. De skal støttes bedre og inddrages mere med fokus på at undgå marginalisering.

Mulighederne for hjælp skal gøres mere synlige og tilgængelige, for som det er nu, er det alt for ugennemskueligt for mange og alt for mange oplever ikke at få den hjælp de skal have – og det er simpelthen ikke i orden. Der skal også ydes en større indsats og tænkes ud af boksen for at hjælpe de som kan og vil til at indgå på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

Der bliver i øjeblikket decideret råbt på forandringer og forbedringer på handicapområdet og det synes jeg, at vi i Kolding kommune skal tage til os og vise, at vi er i stand til at løfte den opgave.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *