Kolding Netavis

Mark flyder med affald: Forvaltning er nu orienteret

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Affaldet flyder på marken. Foto: Elo Christoffersen.

Nu er kommunens tekniske forvaltning orienteret.

Kolding Netavis kunne lørdag fortælle, at en mark ud til Bavnevej – naboareal til byens genbrugsplads – flyder med affald. Det gælder mest af alt plasticaffald, men der ligger også gamle cykler.

– Jeg har ved selvsyn konstateret, at der er alt for meget affald – mest bortfløjen plast – på et naboareal til kommunens genbrugsplads. Og der skal ikke det store detektivarbejde til for at fastslå, hvor langt de meste af affaldet kommer fra. Kommunens tekniske forvaltning er orienteret om forholdene – og vil kigge nærmere på det snarest muligt, fortæller det lokale byrådsmedlem, Poul Erik Jensen (S), til Kolding Netavis.

– Det forurenede område har i øvrigt i en årrække været fyldt med bevoksning og buske, men det er nu skåret ned – og det betyder selvfølgelig, at alt det bortfløjne plast mm er blevet synligt. Tidligere kunne det helt eller delvis skjules i bevoksningen, tilføjer Poul Erik Jensen.

Det var en virksomhedsejer, der er nabo til marken, der kontaktede Kolding Netavis og fortalte, at han gennem længere tid selv havde samlet plasticaffald op fra marken, men nu havde opgivet.

Men nu er sagen endt i Teknisk Forvaltning og dermed kan der være en løsning på vej.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *