Kolding Netavis

Lokal virksomhed overdrager aktiviteter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Dansk Auto Logik overdrager aktiviteter omkring erhvervsindretning til RTT. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Dansk Auto Logik i Vamdrup, som er den største aktør inden for billogistik, herunder transport og opbevaring af fabriksnye biler, har etableret et tæt samarbejde med RTT for at tilbyde kunder endnu bedre løsninger.

Når man fra Kolding kører ind i Vamdrup by, er det første man støder på de kæmpemæssige parkeringsarealer med plads til mere end 15.000 biler. I weekenden holder mere end 80 røde autotransportere side om side langs Koldingvej. Det er her Dansk Auto Logik A/S har sin største afdeling i Danmark, og det er her, der dagligt ankommer mange fabriksnye biler til Danmark.

Dansk Auto Logik er den største aktør i Danmark inden for billogistik, og nu bliver området omkring virksomheden i Vamdrup suppleret med landets største bil-indretningsfirma RTT. RTT lejer sig nemlig ind i bygningerne på Koldingvej 7, hvorfra Dansk Auto Logik i forvejen har haft nogle aktiviteter omkring erhvervsindretning. Disse aktiviteter er solgt og overdraget til RTT sammen med de medarbejdere, som er beskæftiget med erhvervsindretning.

-Ved at samarbejde med RTT får vi skabt et center for erhvervsindretninger i Vamdrup, som kommer vores kunder til gode, fortæller administrerende direktør i Dansk Auto Logik, Kurt Rath, i en pressemeddelelse.

-RTT er markant større inden for dette forretningsområde, end vi er. Derfor har RTT også en anden indkøbspower og know-how, når store eller små opgaver skal løses. Vi kan bidrage med store værkstedsbygninger og parkeringsarealer samt beliggenhed i et område, som er geografisk centralt i forhold til nye erhvervsbiler, der ankommer til Danmark. Dermed kan vi samlet set tilbyde meget konkurrencedygtige løsninger til vores kunder, slutter Kurt Rath.

Øvrige værkstedsopgaver fortsætter uændret

Alle andre værkstedsopgaver, som Dansk Auto Logik har udviklet gennem mange år, fortsætter uændret.

Det gælder eksempelvis ombygning af personbiler til gulplade-biler og andre volumenopgaver, som med fordel kan løses centralt. Også opgaver relateret til defleeting af leasing- og udlejningsbiler fortsætter hos Dansk Auto Logik på det store anlæg i Vamdrup.

-Hos RTT er placeringen i Vamdrup en mulighed for at tilbyde en slags fast-lane til opbygning af erhvervsbiler, siger Claus Jønck, administrerende direktør hos RTT.

-Vi får nu mulighed for at tilbyde opbyggede erhvervsbiler direkte fra fabrikkerne og ud til forhandlernettet i Danmark, hvilket i sidste ende kommer vores kunder til gode. Jeg er meget tilfreds med denne mulighed, hvor Dansk Auto Logik kommer til at være en vigtig samarbejdspartner i vores service, tilføjer Claus Jønck

Aftalen med RTT har virkning fra den 10. oktober 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel