Kolding Netavis

Lokal butik lancerer sportstøj til koldingensere med kurver

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

40 procent af Koldings kvinder tilhører plus size-segmentet. Zizzi i Kolding Storcenter lancerer derfor ny sportskollektion.

Kvinder med kurver, der gennem mange år har måttet nøjes med et begrænset udvalg, får nu mulighed for at shoppe sportstøj hos Zizzi i Kolding. Plus size-brandet har netop lanceret kollektionerne Active og Swim, der skal inspirere og give selvtillid ved at fremhæve det frodige og feminine, skriver Zizzi i en pressemeddelelse.

I følge butikkens leder giver især den nye sportskollektion kunderne mulighed for at vælge tøj, der matcher deres personlige stil.

– Omkring 40 procent af byens kvinder hører til plus size-segmentet, og hidtil har mange måttet nøjes med at tage, hvad de nu kunne passe. Active- og Swim-produkterne er designet til, at kvinden skal lade sig inspirere og føle sig selvsikker ved at vise sine former, og ikke mindst på Active-kollektionen oplever vi en stor efterspørgsel, forklarer Iben Bojsen, der er Store Manager hos Zizzi i Kolding Storcenter.

Mulighed for at være den, man er

Folk, der bruger de mest almindelige størrelser, går ud fra, at de kan få tøj, der passer ens stil, men sådan er virkeligheden ikke altid for plus size-forbrugeren. I Kolding Storcenter oplever man netop, at den diversitet i markedet, der giver kunderne frihed til at vælge, har været en mangelvare.

– Mange tager for givet, at hvis man er plus size, er man ikke aktiv, og det passer selvfølgelig ikke. Og det er jo netop essensen af Active- og Swim-kollektionerne – vi ønsker at give vores kunder et bredere udvalg og friheden til at være dem, de er, siger Iben Bojsen.

Active fås hos Zizzi i Kolding, mens Swim udelukkende kan købes på nettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel