Kolding Netavis

Kunstnerisk belysning under viadukt reddet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bevillingen til den planlagte kunstneriske belysning af jernbaneviadukten i Østergade i Vamdrup beskæres ikke - eller bortfalder - som følge af kommunens økonomiske situation. Foto: Sebro Press.

Viadukten i Østergade får den planlagte kunstneriske belysning.

Det skulle være ganske vist. Bevillingen til den planlagte kunstneriske belysning af jernbaneviadukten i Østergade i Vamdrup beskæres ikke – eller bortfalder – som følge af kommunens økonomiske situation. Det skriver netavisen Sebro Press.

Oplysningen er givet af Kolding Kommune og fremgår af et referat fra et møde i Vamdrup Byforum. Og på denne baggrund har byforum indgået aftale med elinstallatør B. Schrøder, som har afdeling i Vamdrup, om opsætning af belysningen.

Arbejdet skal i følge aftalen mellem Vamdrup Byforum og B. Schrøder være færdig senest 1. december. Pris 125.800 kroner, fordelt med betaling af 61.000 kroner her i 2019 og med 64.800 krone i 2020.

Det fremgår desuden af referatet, at projektet udføres således, at styreingen af belysningen under viadukten på Østergade skal kunne ske fra Vamdrup Kino.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *