Kolding Netavis

Komiker har solgt sin villa i lynhurtig handel

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Bjørn & Byskov.

Lidt over en uge.

Længere tid skulle det ikke tage at sælge komiker Omar Marzouks villa i den mondæne københavnerkommune Frederiksberg – og ikke nok med, at det gik hurtigt; det blev også solgt til prisen. Det skriver boligmediet Boliga.

Huset, der ligger på Grøndalsvej i udkanten af Frederiksberg, kom til salg for 10,8 millioner kroner den 16. februar i år. Ni dage efter blev den taget af markedet igen, og en køber var fundet.

Den endelig salgspris endte ifølge det netop tinglyste skøde på 10.805.000 kroner – 5.000 kroner over den efterspurgte udbudspris.

Det betyder også, at Marzouk nu så småt kan gå i gang med at pakke den 113 kvadratmeter store bolig ned – der ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Bjørn & Byskov har lige så mange kvadratmeter i kælderen – før de nye ejere overtager nøglerne til sommer.

Solgt med gevinst

Det er blot et par år siden , at Krig, Terror og andre sjove ting-komikeren Omar Marzouk sammen med sin daværende hustru Christine Gjerulff købte funkisvillaen på Frederiksberg i december 2020.

Dengang gav de ifølge Boliga lige præcis ti millioner kroner for hjemmet, hvilket altså har resulteret i en gevinst på lige over 800.000 kroner på lidt over to år – uden at medregne eventuelle forbedringer af hjemmet undervejs.

Det er ikke første gang, at Marzouk har solgt en villa på Frederiksberg; i efteråret 2020 solgt han nemlig et andet hus i liebhaverkommunen for 13,8 millioner kroner.

Omar Marzouk har en lang komikerkarriere bag sig på både tv og med one-man-shows; det seneste skud på stammen var comedytouren Afdanskningsbal i 2020.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel