Kolding Netavis

Kom med til “Åbent landbrug”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I weekenden kan du komme indenfor i et landbrug.

I Danmark produceres fødevarer i verdensklasse. Spørg bare i Thailand, hvor et dansk so-yver er en eksklusiv delikatesse, i Kina hvor dansk mælkepulver er en eksklusiv værtindegave eller i Holland, der importerer danske æg i stor stil.

Søndag den 16. september har du mulighed for med egne øjne at se, hvordan produkter i verdensklasse bliver produceret. Denne dag åbner 52 landmænd nemlig deres gård til Åbent Landbrug, skriver Kolding Herreds Landbrugsforening i en pressemeddelelse:

– Vi er et åbent erhverv der gerne byder inden for på gården og viser vores produktion frem. Vi er stolte af at levere kød, ost, æg, grøntsager og pels i høj kvalitet til forbrugere over hele verden, og den stolthed vil vi gerne dele med dig, siger Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer.

Næsten 100.000 var med sidste år

Sidste år brugte 96.000 danskere landet over deres søndag på at se, hvordan et dansk landbrug anno 2017 så ud. Også i år er der plads til, at du selv kan se, hvorfor danske fødevarer er eftertragtede verden over, og dyrevelfærden er en af de højeste.

Kom med til Buhlseje

I år kan du glæde dig til at besøge Karen og Knud på Buhlseje ved Kolding, som årligt producerer 250.000 fritgående velfærdskyllinger. Her kan du nusse en kylling, se produktionen eller male og kværne dit eget havregryn. Gå heller ikke glip af en traktortur eller de mange andre aktiviteter, der er for både børn, teenagere, forældre og pensionister. Adressen er Nr. Stenderupvej 26, 6000 Kolding.

Karen og Knud glæder sig til at byde dig og din familie velkommen og vise deres landbrug frem. Åbent Landbrug har dørene åbne mellem 10 og 16 og det er gratis.

www.aabentlandbrug.dk kan du finde mere information om de gårde du kan besøge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel