Kolding Netavis

Kom med på Genforeningsgåtur

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Derfor går Bevæg dig for livet Kolding Kommunes årlige lange gåtur sydpå i år.

Søndag den 13. september klokken 09 mødes man på Banegårdspladsen i Kolding og går i samlet flok til Haderslev. Turen går gennem Christiansfeld, hvor der er pitstop og mulighed for at købe forfriskninger ved Det Gamle Apothek. Undervejs vil der være lidt lækkert til ganen, som Easyfood sponsorer. Turen er på lige knap 30 kilometer, og der vil være synlige gåværter, der holder ruten. Ønsker man ikke at gå hele vejen, er der buslinje på ruten.

– Sidste år gik vi fra Kolding til Middelfart med pitstop i Fredericia, en tur på 40 km, hvor omkring 100 deltog. Vi håber på ligeså stor opbakning i år, og vi sørger selvfølgelig for at overholde forsamlingsforbuddet og alle Covid-19 retningslinjer, så man som deltager, kan føle sig helt tryg ved at gå med, fortæller projektleder på Bevæg dig for livet, Anette Hvidtfeldt, i en pressemeddelelse og tilføjer:

– Stemningen plejer at være god, og det giver et helt unikt fællesskab at være sammen om at gå sådan en tur.

Hold øje med Facebooksiden ”Bevæg dig for livet – Kolding Kommune” under begivenheden Genforeningsgåtur, der løbende bliver opdateret med rutebeskrivelse, praktisk information og gode råd.

Så tag kæresten, vennen/veninden eller mor/far under armen og få en dag i fællesskabets og motionens tegn. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel