Kolding Netavis

Koldingkor melder udsolgt til november-koncert

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Der meldes allerede udsolgt til koncerten i november.

Når det forholdsvis nydannede Koldingkor, Solong, lørdag den 3. november giver koncert i Kirkesalen i Sct. Jørgens Gård, bliver det med den røde lygte tændt.

Allerede nu kan koret melde om, at samtlige 100 billetter er revet væk, og en del er endda gået forgæves, skriver korets talsmand i en pressemeddelelse.

– Det kommer bag på os, at det er gået så stærkt med salget af de 100 billetter. Vi satte salget i gang den 11. juni, og inden udgangen af juli måtte vi tænde den røde lygte, fordi der ikke var flere billetter tilbage, lyder det fra korets talsmand, Poul-Erik Hansen.

Dannet i foråret

Solong blev startet i foråret, og siden har den ene koncert afløst den anden. Sådan vil det også være resten af 2018, og derfor har koret ikke mulighed at lave en ekstra koncert i Kolding. Det må vente til næste år.

– Vi er kede af, at i ikke kan imødekomme alle dem, der gerne ville med til koncerten den 3. november. Vi har undersøgt, om det er muligt at lave en ekstra koncert i Kirkesalen, men da vi i forvejen har sagt ja til mange koncerter andre steder, kan det ikke lade sig gøre. Vi er trods alt et amatørkor, og der skal hos medlemmerne også være tid til andet end sang i kalenderen, tilføjer Poul-Erik Hansen.

Solong er opkaldt efter et ABBA-hits af samme navn, og sanger er også blevet korets kendingsmelodi – dog med ny, dansk tekst. Koret har det klare mål, at publikum skal gå hjem i godt humør efter en festlig, fornøjelig og folkelig koncert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel