Kolding Netavis

Kolding-virksomhed nomineret til prestigefyldte klimapriser

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra overrækkelsen af Byggeriets Klimapriser 2020. Pressefoto.

Når Byggeriets Klimapriser 2022 uddeles i næste måned, er Alfix i Kolding nomineret.

Når Byggeriets Klimapriser 2022 uddeles den 3. maj i København, er det med den koldingensiske virksomhed Alfix A/S blandt de nominerede.

Alfix er nomineret til hele to klimapriser. På produktsiden er de nomineret for Alfix ProFix Plus – en fleksibel fliseklæber med CO2-reduceret cement, naturlige letfyldstoffer samt bio-baseret polymer kunststof. Det skaber en CO2 reducering på 27 procent i forhold til sammenlignelige produkter. Derudover er Alfix også nomineret for deres ambitiøse arbejde med miljø og arbejdsmiljø med stor fokus på FN’s verdensmål.

-Nomineringskomiteen, der består af fagfolk fra hele byggebranchen, har udpeget 26 produkter og strategier, som med deres innovative løsninger er med i opløbet til at modtage Byggeriets Klimapriser 2022. Ambitionerne hos leverandører som Alfix imponerer, lyder det fra Palle Thomsen, administrerende direktør i Danske Byggecentre, der står bag Byggeriets Klimapriser.

Byggeriets Klimapriser består af fire forskellige priser: Byggeriets Klima-, Energi-, Miljø- og Arbejdsmiljøpris.

Priserne blev sidste gang uddelt i 2020 og skulle have været uddelt i forbindelse med Byggeri’22 i Fredericia, som grundet corona-situationen blev udskudt til 21. til 24. marts 2023.

Men det er for længe at vente med at uddele priserne, mener arrangørerne af Byggeri-messen, Danske Byggecentre, der derfor uddeler priserne 3. maj i år i København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel