Kolding Netavis

Klar til nyt moderne stadion

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Rasmussen og Eva Kjer Hansen. Privatfoto.

Læserbrev af Eva Kjer Hansen (V), gruppeformand, Ndr. Ringvej 68, 6000 Kolding & Søren Rasmussen (DF), gruppeformand, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Det første spadestik til fremtidens stadion i Kolding blev taget for to år siden. Med en ny hybridbane og lysmaster, er de indledende skridt taget til et moderne, opdateret stadion.

Nu skal vi i gang med anden etape og gøre de planer, der har været arbejdet med gennem lang tid, til virkelighed.

Det er herligt at opleve det stærke engagement i og omkring stadion og ikke mindst, at der foregår mange forskellige sportslige aktiviteter. KIF fodbold skaber flotte resultater på banen og trækker et stadigt større publikum til.

Den kommunale udfordring er, at finde penge til finansiering. Men vi er heldigvis i den fantastiske situation, at en række erhvervsfolk er villige til at investere i stadion. Endda hele dobbelt så meget, som Kolding Kommune skal bidrage med, i den næste fase.

Med den plan, der ligger for en modernisering af stadion, vil de private investorer bidrage med over 60 mio. kroner, hvis Kolding Kommune over de kommende år kan finde penge til sin del. Det mener vi godt vi kan og de ville være direkte dumt at forpasse denne chance for et topmoderne stadion, med så stort privat bidrag. Tiden er inde til at handle og få spaden i jorden.

Det er herligt, at så mange tager et medansvar for at udvikle og modernisere vore faciliteter i Kolding. Det bliver så godt, når Sydbank Arena forhåbentlig kommer til at kunne rumme koncerter. Og når kino, bibliotek og andre foreningsaktiviteter kan samles i den samme bygning i Vamdrup, for at nævne et par spændende initiativer, der kun kan realiseres med private bidragsydere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel