Kolding Netavis

Kirkefestival i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I Vamdrup er der kirkefestival på søndag.

Kirkefestival er en dag, hvor der sker noget for hele familien.

Dagen begynder med familiegudstjeneste i kirken klokken 10.30 med indvielse af den nye messehagel. Sangkor, spejdere og minikonfirmander medvirker.

Kirken vil danne ramme om udstilling af messehageler, alterduge, kniplede blonder og kniplebræt. Der vil være mulighed for at se, hvordan en præstekrave pibes.

Ved 12-tiden åbner aktiviteter og boder.

Dagens første indslag på scenen er sangerinden Anette Dyrlund, der vil synge for og med alle børn og barnlige sjæle. Senere opfører Teatertruppen Vamdrup 83 et Eventyrspil. Sidste indslag på scenen er endnu en gang sangerinden Anette Dyrlund, der vil underholde det mere modne publikum.

Af andre aktiviteter kan nævnes : Hestevognskørsel og ponytræk, udstilling af motorcykler blandt andet en Harley-Davidson og knallerter.

Der er fiskedam for børn med garanti for gevinst. Lotteri og tombola lover til gengæld ikke gevinst hver gang. Flødebollekastemaskine, Det muntre Køkken og forskellige spil findes udenfor. Bo- og levestedet Horskær har en bod med salg af egne producerede ting. Desuden har spejderne en aktivitet på plænen i haven.

Nogle af aktiviteterne er gratis – andre tages der betaling for.

Der er også lidt til den sultne . Dixens pølsevogn holder på pladsen foran kirkehuset og sælger pølser, burgere og drikkevarer. I kirkehuset har Caféen åbent med salg af forskelligt brød med pålæg, kaffe/te, hjemmebagte kager og lagkager. Der kan bages pandekager over bål eller købes nybagte vafler.

Dagens program

Kl. 10.30 Gudstjeneste i kirken
Kl. 12.00 Boder og aktiviteter åbner
Kl. 12.45 Sang v/Anette Dyrlund for børn
Kl. 13.30 Hønsebingo
Kl. 13.45 Teatertruppen Vamdrup 83 opfører Eventyrspil
Kl. 14.30 Lodtrækning
Kl. 15.00 Sang v/Anette Dyrlund for voksne
Kl. 15.30 Afsluttende fælles sang. Boder lukker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *