Kolding Netavis

Kira varsler ny plade og tager på Danmarksturné

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kira udsender næste år et nyt album og tager på Danmarksturné. Foto: Henrik Adamsen.

Nyt album udsendes i 2023, hvor Kira også tager på Danmarksturné.

For Kira Skov har 2022 været et travlt år. I foråret turnerede hun med sine duetter fra Spirit Tree, så medvirkede hun i TV2’s Toppen af Poppen og i efteråret gendannedes Kira and The Kindred Spirits der på en Danmarksturné fejrede 20 års jubilæet for debutpladen “Happiness Saves Lives”. Begge turné’er høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder.

I august fandt Kira desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske Real World Studio sammen med sin partner Silas Tinglef. Her indspillede de nye sange i samarbejde med John Parish (PJ Harvey, Sparkle Horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl).

Nye sange der med politiske undertoner reflekterer over vores tid, og nok er mere ekspressive i sit udtryk end Kiras seneste udgivelser. Dog stadig med enkelte afstikkere der bygger bro til de mere folk-prægede numre på Spirit Tree og Echo of You. Kira og Silas har arbejdet videre på indspilningerne i København, hvor bl.a. Maria Jagd og Oliver Hoiness har dubbet på flere af numrene.

Den første single er sangen Debbie, en hyldest til Punk ikonet Debbie Harry. Det fulde album udsendes i løbet af foråret 2023.

Kira Skov fortsætter samarbejdet på live scenen med sit faste band fra de seneste udgivelser (The Echo of You, I nat blir vi gamle og Spirit Tree) og annoncerer nu en omfattende Danmarksturné i efteråret 2023.

Publikum kan forvente sange fra den nye udgivelse og en rejse gennem Kiras bagkatalog bl.a. med højdepunkter fra Toppen af Poppen.

Kira Skov – vokal, guitar
Silas Tinglef – guitar, trommer
Maria Jagd – violin
Oliver Hoiness – guitar
Jacob Haubjerg – bas

Se hvor Kira spiller og hvor du kan købe billetter…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel