Kolding Netavis

Kendt TV-ejendom og bordel sat ned i pris

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den 11 værelser store villa på Strandvejen kan erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner. Foto: Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

Ejendommen er blandt andet kendt fra “Klovn – The Movie” og TV2-programmet Stormester.

Der er blevet dystet om dyrebare point i TV2s Stormester-programmer, i Klovn – The Movie havde Bent Fabricius Bjerre sit bordel ”Castello Alleycat” i samme gemakker – og lige netop den slags gøremål er ikke helt fremmed for væggene, der tidligere også har lagt ramme til et vaskeægte bordel.

Der er tale om den 420 kvadratmeter store palæ-ejendom på Strandvejen 390 i Espergærde, der altså har lagt kulisse til meget – men hvor fremtiden nu er helt åben – og det endda med rabat, skriver boligmediet Boliga.dk.

Efter at have været til salg i et års tid kan den 11 værelser store villa på Strandvejen nemlig erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner.

Dermed skal der nu betales 22,5 millioner kroner for adressen, der ligger eksklusivt i første række til Øresund cirka 40 minutters kørsel nord for København.

Den herskabelige, hvide villa er udbudt til salg hos mæglerfirmaet Elbæks Ejendomsmægler, som i deres salgsmateriale beskriver adressen som ”guddommelig”.

Af salgsmaterialet fremgår det også, at nye ejere får egen strandgrund med et lille hus og badebro med i købet – og at der er flere finurlige detaljer, som ejendomsmægler Farnaz Elbæk uddybede overfor Boliga, da ejendommen oprindeligt ramte markedet:

-Det er som at træde ind i en tidslomme. Sælger har været exceptionelt dygtig til at bevare og vedligeholde de originale deltaljer med respekt for den oprindelige stil. Flere steder står det, som dengang det blev bygget. For eksempel i Master Bedroom, hvor en kuplet stjernehimmel er bevaret og indgangen i panelerne, hvor kammerpigen lige kunne komme forbi i løbet af natten, siger hun til Boliga.dk.

-Ejerne har omfavnet husets historie og blandt andet bevaret et hul i bjælken, hvor der har hængt en gynge, hvor en kvinde kunne tage imod bordellets gæster, siger hun.

Liebhaverland

Boligmarkedet på Sjællands nordøst-kyst er lig med landets allerdyreste adresser. Sidste år blev en stor villa i Vedbæk – ligeledes direkte til Øresund – solgt for 150 millioner kroner, hvilket ifølge Boliga.dks salgshistorik er Danmarks dyreste hushandel nogensinde.

De fleste af landets øvrige tophandler har også postnumre i kystbyerne: Hellerup, Klampenborg, Skodsborg – og tager man et kig ned over landets gennemsnitlige kvadratmeterpriser, er disse byer også samlet set stederne at tage hen, hvis man søger landets vildeste boliger.

Charlottenlund er Danmarks for øjeblikket dyreste postnummer med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på knap 70.000 kroner – i Espergærde er en tilsvarende huskvadratmeter i år handlet for cirka 29.500 kroner.

Skal du have fingrene i den kendte tv-ejendom på strandvejen med den spraglede historie, skal der dog graves en anelse dybere i lommerne: Ejendommen står nemlig udbudt til 53.571 kroner pr. kvadratmeter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel