Kolding Netavis

Kæmpe jubilæum i Slotssøbadet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mandag den 17. juni runder Slotssøbadet de 25 år.

Efter en turbulent periode i starten af badets historie, fandt man endelig sine helt egne ben at stå på og efter Otto Skaks ansættelse i 1996 kom der ro på virksomheden og lige siden, har de mange medarbejdere, forsøgt at komme med tilbud til både lokalbefolkningen, men også, især efter tilblivelsen af Dronning Dorotheas Badstue for 10 år siden, et attraktivt tilbud for hele Danmark.

Slotssøbadet er i jubilæumsåret blevet en forholdsvis stor og omfattende virksomhed med ca. 100 medarbejdere – både løst og fastansatte og forretningsområderne er nu ud over badeland udvidet med spacenter, konference, møde og fester i Sct. Jørgensgaard, overnatning for udenlandske studerende i Slotssøbadet Study House, events i stor stil f.eks. koncerter m.v., samt Kongeåbadet i Vamdrup, som blev overtaget i 2010. Senest er Slotssøbadet blevet udvidet med en Spray Park – en vand legeplads for mindre børn.

I forbindelse med jubilæet, som byder på et væld af tilbud i hele uge 25, starter ud mandag den 17. juni med lidt godt til ganen i løbet af hele mandagen – startende allerede kl. 6.00 om morgenen for de mange morgensvømmere, som hver morgen dukker op og afsluttende om aftenen med kaffe og kage til aftensvømmerne.

Torsdag vil der i forbindelse med stilleaften være livemusik med ”Bøllebanden”, som kommer og spiller lidt afslappende musik – mens gæsterne svømmer i de mange bassiner.

Fredag er der mulighed for at nyde en grillmenu på den store nye terrasse med udsigt til Slotssøen og Koldinghus.  Dette skal dog bestilles på forhånd.

Lørdag vil der være ”sjov lørdag” fra kl. 12.00 – hvor Delfino kommer på besøg samt Gurli Gris kommer og underholder de forhåbentlig mange børn fra kl. 14.00.

Lørdag aften den 22. juni slutter jubilæumsugen af med et stort anlagt Aqua disco for børn mellem 10 og 15 år. Man møder blot frem inden forud tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel