Kolding Netavis

Julegudstjeneste afvikles som planlagt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
De tre planlagte julegudstjenester den 24. december afvikles som planlagt i Vonsild Kirke. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Juleaftensdag afvikles de tre planlagte gudstjenester i Vonsild Kirke.

Covid-19-restriktionerne er blevet strammet en smule i forhold til årets julegudstjenester. Det ændrer ikke på, at de tre planlagte gudstjenester i Vonsild Kirke afvikles som planlagt. Det oplyser kirken på Facebook.

De fleste restriktioner ligger i forlængelse af de retningslinjer, som Vonsild Kirke allerede har arbejdet med siden foråret og ændrer ikke på måden kirken afholder gudstjenester og kirkelige handlinger på.

Konkret får de nye retningslinjer følgende konsekvenser i Vonsild Kirke:

24. december kl. 11.00, 14.00 og 16.00 gennemføres gudstjenesterne som planlagt for de tilmeldte. DOG vil der ikke være fællessang, men Nienke og Agnethe vil synge for menigheden.

25. december kl. 10.30 afholdes der gudstjeneste, hvor tilmelding er nødvendig. Ved gudstjenesten skal ALLE sidde med 2 meters mellemrum, så der er fællessang denne dag.

26. december kl. 10.30 har Vonsild Kirke ønskesang – Her vil gudstjenesten blive sendt LIVE her på Facebook og du har mulighed for at synge, se og ønske med hjemmefra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *