Kolding Netavis

Informationsmøde om ringvej ved Vonsild og Dalby

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

En sydlig ringvej ved Vonsild og Dalby kan være på vej. Nu arrangerer kommunen et informationsmøde.

Hvor skal en ny ringvej syd for Vonsild-Dalby ligge, og hvad er konsekvenserne for trafik, miljø, landskab, beboere i området, osv.? Alt det kan du blive klogere på, når Kolding Kommune inviterer til informationsmøde om en mulig sydlig ringvejsforbindelse, skriver Kolding Kommune.

Mødet holdes tirsdag den 5. marts, klokken 19-21, på Dalby Skole, Indskolingen, Skoletorvet, Dalbyvej 97. På grund af skoleombygning opfordres deltagere i bil til at parkere på den nye p-plads ved Ankerhusvej.

På mødet præsenteres en ny rapport, som er behandlet og vedtaget i kommunens Teknik- og Klimaudvalg. Rapporten fastlægger linjeføringen af en mulig ringvej og beskriver miljøkonsekvenserne for både mennesker og natur. Du kan møde politikere fra Teknik- og Klimaudvalget samt trafikplanlæggere og andre fagmedarbejdere.

Samtidig er den nye rapport sendt i offentlig høring frem til 27. marts 2019. I den periode har alle mulighed for at komme med kommentarer til planen.

Når høringssvarene er behandlet, skal sagen behandles politisk. Hvis byrådet til august siger god for planen, er der givet tilladelse til anlægge en ny ringvej. Herefter har kommunen tre år til at komme i gang med anlægsarbejdet. Politikerne har endnu ikke afsat penge til den planlagte ringvej.

Om ringvejen

Den 5,2 km lange ringvej mellem Vonsildvej ved Ødisvej og Skamlingvejen ved Skartved skal bidrage til at aflaste trafikken og øge fremkommeligheden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *