Kolding Netavis

Indbrud i julen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Der har været i alt syv indbrud i julen i Kolding og omegn.

Sydøstjyllands Politi beretter om i alt syv indbrud i Kolding og omegn i løbet af julen. Det ligger på niveau med de sidste par år, oplyser politiet.

Vi har omtalt nogle af indbruddene i julen. Derfor fortæller vi her om de fem af i alt syv indbrud.

På Bygmarken i Nr. Bjert har der været indbrud i et hus. En rude ind til en stue er blevet knust. Der er ikke noget overblik over, hvorvidt der er noget stjålet. Indbruddet er sket mellem lørdag klokken 12 til tirsdag klokken 15.30.

En tyv har også været på spil på Februarvænget i Bramdrupdam. En rude blev knust til et badeværelse. Tyven har gennemrodet skuffer og skabe og der er blevet sat en handske foran en lyscensor. Indbruddet er sket mellem torsdag klokken 0.00 til tirsdag klokken 13. Der er intet overblik over, om der er stjålet noget.

På Udsigten i Kolding har der været indbrud i en lejlighed. Der er stjålet en Playstation 5 med spil, kamera og iPad. Indbruddet skete juleaften den 24. december mellem klokken 23.30 til 23.50.

Der har været indbrud i et hus på Øster Allé i Strandhuse. Her er et vindue til soveværelset blevet aflistet. Umiddelbart er der intet stjålet.

På Gefionvej i Kolding har der været indbrud i et hus. Et vindue er blevet aflistet og knust ind til et soveværelse. Tyven har været inde i et par rum. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget. Indbruddet skete den 25. december klokken 14.54.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel