Kolding Netavis

Hr. Skæg giver koncert til kulturnatten

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
I år er det Hr. Skæg, der skyder festen i gang. Pressefoto.

Det er en af de store helte fra DR, der skyder kulturnatten i gang. Det er nemlig bogstav- og talmanden Hr. Skæg, der er klar til at synge for Koldings børn og deres forældre.

Den 2. september er der kulturnat i Kolding, og det betyder også, at Nicolai Kultur byder på koncert for børn og deres voksne. I år er det Hr. Skæg, der skyder festen i gang klokken 16 i Nicolai Gården. Han er kendt fra DR Ramasjang, hvor han har lavet Skæg med ord, Skæg med tal, Hr. Skægs hotel og meget mere.

Børn og voksne får mulighed for at opleve Hr. Skæg og feste og synge med på hans sange i et forrygende show. Hr. Skæg har lovet at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse uanset alder, kan man stadig både synge med og hjælpe til med at løse de problemer der opstår når man har skæg med tal, bogstaver, ord, matematik og sprog.

-Vi glæder os rigtig meget til at Hr. Skæg kommer og spiller og synger for børnene og deres voksne. Kulturnatten er noget helt specielt, og den stemning, der opstår i en gård fyld med glade børn, er unik og noget, vi ser frem til hvert år, fortæller eventkoordinator Jon Hededal.

Da der forventes mange børn og voksne i gården til koncerten med Hr. Skæg, vil gården være opdelt i zoner. Så børn kommer til at stå forrest, og voksne bagerst. Derudover vil der være et område, hvor man skal stille barnevogne og klapvogne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel