Kolding Netavis

Her er Teknos’ nye administrerende direktør

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Giedre Serritslev er udnævnt som administrerende direktør for Teknos A/S. Pressefoto.

Giedre Serritslev er udnævnt som administrerende direktør for Teknos A/S.

Teknos A/S Danmark, der har hovedsæde i Vamdrup, har fundet en ny administrerende direktør, der starter 1. september.

Valget er faldet på Giedre Serritslev:

-Giedre kommer med bred international erfaring fra store virksomheder, hvilket jeg er sikker på, vi kan drage fordel af og styrke Teknos’ familiekultur og kundeoplevelsen. Jeg er sikker på, hendes viden vil bringe os til næste niveau af værdibaseret salg i alle funktioner, siger Paula Salastie, Teknos indehaver & CEO, i en pressemeddelelse.

Giedre har mange års ledelseserfaring fra internationale stillinger i forskellige organisationer som Senior Vice President og Regional Director Europe i Andritz Feed & Biofuel samt General Manager i Union Engineering.

Giedre har en uddannelsesmæssig baggrund som Master i Virksomhedsøkonomi, en bachelor i Salg og Marketing (HD-A) og en MBA fra Henley Business School.

-Jeg glæder mig meget til at begynde hos Teknos, og jeg ser frem til at føre Teknos’ vision ud i livet via aktiviteterne i Danmark. Det er en ære for mig at blive en del af en anerkendt virksomhed med vækstmuligheder og med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Jeg glæder mig til samarbejdet med mine kolleger i Danmark og i udlandet, til at møde kunder og andre interessenter samt at dedikere min indsats til en succesfuld udvikling af virksomheden, siger Giedre Serritslev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel