Kolding Netavis

Har Pierre Legarth ret?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Gitte Grønbæk (C), byrådskandidat, Fynslundvej 41, 6064 Jordrup.

Hvorfor oplever vores virksomheder, at en del af deres unge medarbejdere pendler ind helt fra Århus, Odense og København? Og at mange vælger at bosætte sig i Vejle, når de skal stifte familie.

Unge familier vil gerne være en del af et nærmiljø, bo i eget hus, gerne naturskønt, i et område med stier og tæt ved en god skole, og gode børneinstitutioner og med mulighed for populære fritidsaktiviteter sammen med andre unge familier.

I Konservative vil vi planlægge klogt, så vi både kan tilbyde nærmiljøets fordele og byens fordele. Vores lokalsamfund rundt om Kolding by har det nærmiljø, de unge gerne vil være en del af.

I Konservative vil vi tiltrække ressourcestærke unge ved at stille krav om, at fremtidige byggemodninger er bæredygtige, hvor der har plads til fællesskab, stier og natur. Og vi vil sikre, at børneinstitutioner og skoler følger med udbygningen.

De unge vil gerne mødes på restauranter og cafeer, hvor der er mange unge mennesker. Og med Kolding som studieby, så er der virkelig mulighed for dette.

Derfor vil Konservative bruge ressourcer på at forbedre bykernen i Kolding. Kolding skal fungere som borgernes ”by”, hvor vi kan opleve fællesskab, aktivitet og intensitet.

Det er langt vigtigere for udvikling af Kolding kommune og tiltrækning af ressourcestærke unge familier end endnu et højhus i byen. Derfor har Pierre Legarth ret, han kender markedet og kan få udlejet sine lejligheder.

Der ud over er det også et mål for Konservative at sænke kommuneskatten. Det kræver, at vi bruger vores fælles ressourcer meget klogt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *