Kolding Netavis

Grøn energi og styr på EWII

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Gunner Nielsen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Gunner Nielsen, kandidat til EWIIs repræsentantskab, Skovlundvej 52, 6000 Kolding.

Jeg stiller op til valget til repræsentantskabet for EWII. Jeg har været medlem i den forløbende 2 perioder og her er der blevet ryddet meget op i frås og pamperi. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte.

Jeg vil også gerne være med til, at arbejde for EWII`s grønne linje. Således vi både får grøn energi, passer på miljøet og gør det med fornuft, så vi få den billigst mulige energi i en tid hvor priserne presser mange mennesker.

Jeg mener EWII skal fortætte den positive udvikling, vi skal ikke tilbage til de store fejl med useriøse sponsorater og ligegyldighed med forbrugerne. Vi skal holde kursen og styre EWII sikkert i havn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel