Kolding Netavis

Friheden får en sæson 2

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Friheden vakte stor opmærksomhed, da den havde premiere på Viaplay sidste efterår. Nu vender serien tilbage i en sæson 2.

Når Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay, vil det igen være spændingsfeltet mellem det trygge, men også bøvlede familieliv, og fascinationen af det spektakulære, som danner rammen for fortællingen.

I den nye sæson har Erik og Nina genoptaget karrieren som scam’ere og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra deres seneste kup i sæson 1. Da de frarøves gevinsten og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, er den eneste måde, Erik og Nina kan få de to hjem igen ved hjælp af deres gamle makker Jacqueline. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe:

– Vi glæder os meget til at igangsætte optagelserne af en ny sæson af Friheden. Det er en serie, der har en helt speciel dynamik, der hele tiden balancerer mellem nervepirrende drama og befriende humor. Med sin veloplagthed, som ikke mindst skyldes de dygtige skuespillere, er den med til at sikre den bredde, vi ønsker i Viaplays udbud af originalt indhold, siger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group, i en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for at få lov til at producere endnu en sæson af Friheden til Viaplay. Manuskriptforfatter Thor Bjørn Krebs og instruktør Mikkel Serup har med Friheden skabt et univers, der er enormt elskeligt, og som udover at skabe stor genkendelighed i os alle også fascinerer, forarger og overrasker. Det er skønt, at vores dygtige kreative hold får lov at fortsætte den originale fortælling, siger Meta Louise Foldager Sørensen, CEO og Executive Producer fra SAM Productions.

Friheden 2 er skrevet af Thor Bjørn Krebs og Mikkel Serup og produceres af SAM Productions. Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay i slutningen af 2020. Serien distribueres af StudioCanal.

Medvirkende er blandt andet Lars Ranthe, Lene Maria Christensen, Lotte Andersen, Emma Marott og Kasper Stensbirk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *