Kolding Netavis

Fra altan til have: Mark Le Fêvre har købt hus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Mark Le Fêvre og kæresten har købt hus. PR-foto.

Den populære komiker, Mark Le Fêvre, kan glæde sig over at have opgraderet udelivet på hjemmeadressen fra altan i København til have og grønt græs i forstaden.

Jyde-manden har nemlig købt et hus i Karlslunde med kæresten, Sidsel Fisker Buhl Jørgensen, skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset – som er fra 1986 – har over 230 kvadratmeter bolig og ligger ikke langt fra vandet i Køge Bugt.

Oprindeligt var villaen udbudt til lige under seks millioner kroner, men det virker til, at parret har været gode til at handle om prisen.

I hvert fald fik komikeren og kæresten – som ofte optræder i de populære videoer på Facebook, hvor Mark Le Fêvre portrætterer en karakter med jyske rødder, Jyde-mand – et afslag på næsten 400.000 kroner med i handlen, før de skrev under på skødet.

Lejlighed til hus

På sin Instagramprofil fortæller komikeren, at huskøbet kommer efter en operation i hovedet, som han gennemgik i november efter tegn på kræft. Han ville forkæle sig selv og købe enten en bil eller et hus, når han stod rask på den anden side – og det blev altså til en villa i Karlslunde. Før det boede parret i en lejlighed på 128 kvadratmeter i den københavnske bydel Nordvest, som de købte tilbage i 2017. En lejlighed som de fik solgt efter blot 29 dage på markedet for 3.930.000 kroner ifølge Boliga.dks oplysninger.

Nu har parret altså både fået mere plads og en have i det nyindkøbte hjem, der dog stadig ligger i Storkøbenhavn og altså ikke i Jylland, hvor komikeren voksede op ved Horsens.

Udover sit onemanshow BØVL og sine videoer på Facebook, er Mark Le Fêvre kendt fra underholdningsprogrammet Stormester på TV2, der vender tilbage til efteråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *