Kolding Netavis

Forsikringsselskab kører parløb med synshaller

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
GF Forsikring har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med bilsynsvirksomheden DEKRA. På billedet ses kommerciel direktør hos DEKRA Bilsyn Troels Lund (tv) og salgsdirektør i GF Forsikring Schani Stig Thomsen. Foto: GF Forsikring.

Et nyt strategisk partnerskab mellem GF Forsikring og DEKRA Bilsyn skal skabe øget medlemsværdi i form af nye fordele og et større fokus på trafiksikkerhed.

Det medlemsejede GF Forsikring har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med bilsynsvirksomheden DEKRA. Salgsdirektør i GF Forsikring Schani Stig Thomsen ser et stort potentiale i samarbejdet.

-Vi er glade for at have landet aftalen med DEKRA Bilsyn, og vi ser et stort potentiale i samarbejdet. På mange områder passer DEKRA Bilsyn nemlig godt ind i de områder, vi i GF Forsikring arbejder med. I regi af GF Fonden arbejder vi meget med trafiksikkerhed og tilbyder fx kurser og arrangerer events, der har til formål at gøre det mere sikkert at færdes i trafikken. På samme måde ligger trafiksikkerhed højt på agendaen hos DEKRA Bilsyn, siger han i en pressemeddelelse.

En af fordelene ved aftalen for GF’s medlemmer er, at de ved bestilling af bilsyn samtidig kan bestille en nummerpladeforsikring til 0 kr., samt at medlemmerne får 10 procent rabat på bilsyn.

Lokalt til stede

I Danmark består DEKRA Bilsyn af en landsdækkende kæde med flere end 50 synshaller, og flere er på vej.

Synshallerne er lokalt forankret og lokalt drevet, og kommerciel direktør hos DEKRA Bilsyn Troels Lund fortæller her, at det er vigtigt for dem at være tæt på kunderne.

-Det er vigtigt for os, at det er lokale medarbejdere, der driver de lokale synshaller – selvom vi er en global virksomhed. Vi mener nemlig, at det giver en tryghed, når kunderne er på fornavn med medarbejderne i den lokale synshal. På den måde passer samarbejdet med GF Forsikring godt ind i vores DNA, og udover den lokale tilstedeværelse bindes vi også sammen af sikkerhedsagendaen – altså hvordan vi kan være sammen om at skabe større sikkerhed på vejene, fortæller Troels Lund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel