Kolding Netavis

Foredrag med Ulf Pilgaard udsat

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Klovneforeningens foredrag med Ulf Pilgaard er blevet udsat til den 7. oktober 2021. Flytningen sker på grund af coronaepedemien. Foto: Henrik Petit.

Den lokale klovneforening ønsker at imødekomme opfordringen fra sundhedsmyndighederne.

Foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet ønsker at imødekomme sundhedsmyndighedernes opfordring til at aflyse alle unødvendige sammenkomster, hvor mange er samlet. Derfor har foreningen besluttet at flytte foredraget med Ulf Pilgaard fra torsdag 8. oktober til torsdag den 7. oktober 2021. Alle, der har købt billet, vil modtage en mail fra Nembillet, og af den vil det fremgår, hvordan man skal forholde sig.

– Vi beklager denne meddelelse, men selv om vi – sammen med Volkerts Fylke – har sørget for god afstand, mundbind og håndsprit, ønsker vi ikke at løbe nogen risiko for eventuelt smittespredning blandt gæsterne. Vi håber på forståelse for denne beslutning, fortæller foreningens formand, Geert Madsen, i en pressemeddelelse.

At meddelelsen om flytningen kommer på et forholdsvis sent tidspunkt, hænger sammen med foreningens ønske om allerede nu at kunne melde en ny dato for foredraget ud. Datoen er blevet forelagt Ulf Pilgaard til godkendelse, og han har netop nu sagt OK.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *