Kolding Netavis

Flere anholdelser i Kolding: Indsmuglede større mængde lægemidler

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Anholdelserne er sket på baggrund af en længerevarende efterforskning fra dansk og tysk side.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte tirsdag eftermiddag – i samarbejde med Sydøstjyllands Politi og Zollfahndungsamt Hamburg, Dienstsitz Kiel – en større politiaktion.

Aktionen resulterede i flere anholdelser i forbindelse med en sag om organiseret, grænseoverskridende kriminalitet ved indsmugling af en større mængde lægemidler. Det oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Aktionen fandt sted i en koordineret indsats i både Danmark og i Nordtyskland. Anholdelserne er sket på baggrund af en længerevarende efterforskning fra dansk og tysk side.

Staatsanwaltschaft Flensburg og Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har sammen med EU’s Agentur for Strafferetligt Samarbejde (Eurojust) sikret det juridiske grundlag for det internationale samarbejde.

Seks personer, fem mænd i alderen mellem 35 og 46 år, samt en 34-årig kvinde er blevet anholdt.

Den 46-årige mand er blevet anholdt i Padborg, mens de øvrige anholdelser er sket i Kolding. Politiet har desuden foretaget ransagninger flere steder.

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi skal efterfølgende tage stilling til fremstilling i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel