Kochen på Toppen er tilbage med en fjerde sæson om 14 dage.
Det overdådige og toptunede Alsik Hotel i Sønderborg er gået ind i sit fjerde år og har fundet solidt fodfæste som et yderst populært luksushotel med gastronomi i særklasse. Den dedikerede og kompromisløse Jesper Koch regerer og kokkerer med fuld dedikation og som sædvanlig er intet overladt til tilfældighederne.
Med deres eminente kogekunst opnåede Jesper og Peter sidste år det ypperste af det ypperste, da de sikrede en Michelin-stjerne til restaurant Syttende. Men kampen for perfektion er langt fra forbi. Hver eneste dag, hvert eneste måltid, skal stå mål med de tårnhøje krav, der sikrer, at restauranten bevarer Michelin-stjernen.
Imens kokkene knokler for at levere gastronomi i verdensklasse, kæmper Anne og Joy med at lave spektakulære events og konferencer, der lever op til internationale standarder. En af verdens største klimakonferencer sætter hotellet på den anden ende, da verdensledere, ministre og Kronprins Frederik tjekker ind. Og da Tour de France for første gang nogensinde er i Danmark, går ruten lige forbi hotellet. Det får alle hotellets ansatte til at lægge sig i selen for at skabe en helt unik oplevelse for de mange gæster.
Hverdagen på Alsik Hotel er altid ekstraordinær og aldrig kedelig – og fyldt med sjove påfund, hårdt arbejde og gode grin.
Der er premiere på fjerde sæson af “Kochen på Toppen” tirsdag den 15. november på TV3.