Kolding Netavis

Firma i Vamdrup buldrer frem

Redaktion
Af Redaktion
Et kig over hegnet på Bavnevej i Vamdrup til Tree Tops vidner om, at der er gang i foretagenet. Foto: SEB.

Jesper Buch, kendt fra tv-programmet “Løvens Hule”, har næse for at investere i noget, der også giver penge. Og virksomheden Tree Tops Trading A/S på Bavnevej i Vamdrup er ingen undtagelse fra den gode næse.

jv.dk kan nemlig i følge Fællesavisen fortælle, at fremgangen hos Tree Tops i Vamdrup forsætter med fuld fart. Omsætning og indtjening blev mere end fordoblet i 2022.

Tree Tops Trading A/S i Vamdrup er grundlagt i 2011 af Ricki Kjeldsen og Dennis Allan Povlsen, som begge er tømreruddannede. Senere kom Jesper Buch, der er opvokset i Vamdrup, til som investor.

I dag er der 30 ansatte. Virksomheden sælger produkter inden for byggebranchen i form af kompositplader brugt på terrasser, akustiklofter og akustikvægge.

Produkterne bliver typisk produceret ude i østen. Hovedmarkedet for firmaet er dog Danmark, men nu er især Tyskland, Frankrig og Italien også inde i billedet.

Tree Tops Trading er ejet af Dennis Povlsen og Jesper Buch med Ricki Kjeldsen som hovedaktionær. Et netop offentligt gjort regnskab fortæller, at bruttofortjenesten er steget – fra 23,1 millioner kroner i 2021 til 53,6 millioner sidste år, hvor nye eksportmarkeder i Tyskland, Holland og Italien trak en stor del af læsset.

Ved indgangen til 2023 åbnede Tree Tops også kontor i Texas i USA. Det er forventet, at det amerikanske marked inden for en kort årrække skal bidrage med yderligere en halv milliard kroner til Vamdrup-virksomhedens omsætning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel