Kolding Netavis

Familien Wozniacki kommer på deres livs vildeste eventyr

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Caroline Wozniacki, David Lee og resten af familien skal bl.a. lære at håndtere kulde. Det står den hollandske kuldeekspert Wim Hof (t.h.) for. Foto: Discovery Networks Danmark/Per Arnesen.

Den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki kaster sig frygtløst ud i en ny udfordring med hele familien i et nyt program.

Caroline Wozniacki var en af verdens bedste tennisspillere, da hun stoppede sin flotte karriere i januar. Ægtemanden David Lee har haft en storslået karriere i NBA og vandt blandt andet NBA-mesterskabet med Golden State Warriors. Og selvom det verdenskendte ægtepar allerede har oplevet mere, end de fleste kunne drømme om, har de takket ja til et nyt og udfordrende eventyr.

Stor udfordring

En udfordring af de helt store for hele familien. Den slags, hvor der er stor sandsynlighed for, at pulsen kommer helt op i det røde felt. Caroline Wozniacki, David Lee, far Piotr, bror Patrik, mor Anna og svigermor Susan Lee skal nemlig bestige et af verdens mest berømte bjerge.

– I programmet kommer vi både til at følge familien tæt i tre uger – både i forberedelserne til den enorme udfordring, der venter forude, hvor tre anerkendte eksperter presser dem ud i ekstremerne, og på turen hele vejen op ad bjerget. Vi er både stolte og glade for, at familien Wozniacki har sagt ja til dette projekt, der absolut ikke bliver en badeferie, men som kommer til at koste både blod, sved og måske også tårer, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, i en pressemeddelelse og tilføjer:

– Danskerne og resten af verden har fulgt både Caroline Wozniacki og David Lee på sidelinjen af deres fantastiske sportskarrierer. Nu har de givet os lov til at komme med på det næste eventyr, som de begiver sig ud på med hele familien. Her kommer de til at vise helt nye sider af sig selv og måske gøre os alle sammen klogere på, hvad det kræver at være en verdensetter.

Familiens centrum

Caroline Wozniacki har i mange år været familiens centrum på grund af sit helt unikke talent. Men denne vilde udfordring er noget, de skal gennemføre som familie. Hun tror, det uden tvivl er en bedrift, som de alle vil lære noget af:

– Først og fremmest synes jeg, det er rigtig fedt, at vi kan gøre det her som familie. Patrik, David, min mor og far og Davids mor er med. Det betyder, at vi sammen får en oplevelse for livet. Jeg tror, at jeg kommer til at lære mig selv meget bedre at kende, og jeg er overbevist om, at det samme gælder resten af familien. Jeg tror også, at vi alle kommer til at lære mere om hinanden i de her tre uger, siger Caroline Wozniacki.

Med et team af garvede eksperter – såkaldte guruer – i ryggen er optagelserne til programmet allerede begyndt. Familiens kuldetolerance skal hærdes af den hollandske kuldeguru Wim Hof, de skal lære at kontrollere deres åndedræt af den legendariske, danske, firedobbelte verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, og en shaolin-munk skal lære dem at håndtere smerte.

-Det bliver rigtig spændende at møde de tre guruer, som vi kan lære ekstremt meget af. Jeg glæder mig vildt meget, siger Caroline Wozniacki.

David Lee ser blandt andet frem til at opleve, hvordan hele familien samarbejder på den vanskelige opgave, som de står foran:

– Jeg er spændt på at skulle lære fra tre af verdens mest interessante mennesker og udfordre mig selv til at presse mine grænser. At bestige bjerget er på min ‘bucket list’, og jeg er sikker på, at det bliver meget udfordrende. Jeg er spændt på at se, om vi kan nå toppen. Under alle omstændigheder er jeg sikker på, at det nok skal blive underholdende.

Unikt indblik i familien Wozniacki

I programmet får seerne et helt unikt indblik i familien Wozniacki, som i mange år har været i mediernes søgelys. Programmet handler ikke kun om, at de skal overvinde denne enestående udfordring som familie. Det handler i lige så høj grad om deres udvikling som familie og som individer.

– Jeg glæder mig meget til turen. Det bliver noget helt andet. Nu skal jeg lige huske at tælle til ti, inden jeg siger noget. Det er jo noget andet at tale til en atlet i forhold til at tale med sin familie. Jeg ser frem til at tilbringe tiden med dem på en mere familieagtig måde, siger Piotr Wozniacki.

Også storebror Patrik Wozniacki glæder sig til det eventyr, der venter familien forude:

– Turen betyder rigtig meget for familien, da det er første gang i mere end 15 år, at vi skal på en tur sammen, hvor alt fokus ikke er på Caroline. Indtil nu har vi altid været sammen til turneringer, og nu skal vi på en “ferie” eller tur sammen som en helt almindelig familie. Det bliver utrolig spændende og samtidig udfordrende, siger Patrik Wozniacki og fortsætter:

-Vi vil gerne vise, at vi er en helt almindelig familie, som elsker at være sammen og ikke mindst udfordre os selv. Vi har alle været atleter på højt niveau, og vi siger aldrig nej til en udfordring. Derudover håber jeg, at vi kan vise, at med det rette ‘mindset’ og indstilling, kan man klare alting.

Også Patrik og Carolines mor, Anna, ser frem til turen, som hun kalder for den største udfordring, de som familie kan blive udsat for.

– Vi elsker at blive udfordret og dette er den største fysiske udfordring vi som familie kommer til at stå over for og vi er klar til den.

Davids mor, Susan Lee, afslører, at hun takkede ja til turen uden at vide, hvad det gik ud på.

– Det er altid sjovt at være sammen med David, så jeg sagde med det samme JA, før han havde afsløret, hvad vi skulle. Jeg tror, at turen vil styrke vores bånd som familie, og forhåbentlig får vi nogle rigtig skønne oplevelser sammen.

Du kan følge Wozniacki-familiens vilde eventyr på Dplay og Kanal 5 senere på året.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *