Kolding Netavis

Familiecoach i skoler og dagtilbud

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Holmer (SF), formand for Social- og Sundhedsudvalget, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Som formand for Social- og Sundhedsudvalget er jeg glad for at vi starten af det nye år kan ansætte to medarbejdere i en tidlig og forebyggende indsats, der skal bidrage til, at børn og unge får lige muligheder og god trivsel. Den nye indsats ”familiecoach” vil have en coachene og pædagogisk tilgang.

Med familiecoachene kan vi lave en tidlig og forebyggende indsats, der skal bidrage til, at alle børn og unge får lige muligheder og god trivsel.

Familiecoachene skal sikre at børn, unge og familier kan få den hjælp og støtte de har brug for i hverdagen på skoler og i dagtilbud, når tingene i en periode bliver lidt for svære. Vi kan også hjælpe børn og unge, som eksempelvis får skoleværing eller angstlignende udfordringer.

Børn, unge og familier har brug for en hurtig indsats for at bryde en negativ spiral, og det er det, vi nu giver dem.

Derfor er jeg rigtig glad for, at vi har udviklet et tiltag, som kan skabe værdi for familierne i hverdagen, og at vi ikke først møder dem, når det hele er blevet rigtig svært. Vi gør en kæmpe forskel, hvis vi kan hjælpe udfordrede børn, unge og deres familier i deres hverdag før problemerne vokser sig store- Det er for mig selvværd og sammenhæng.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *