Kolding Netavis

Få taget kærlighedsfoto i Valentinshaven

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Geografisk Have.

Få taget et analogt kærlighedsfoto på Valentinsdag i Geografisk Have, som selv på denne årstid har masser af grønne hjørner og inspirerende naturoplevelser.

I den noget grå og til tider triste årstid er der ekstra god grund til at slå et slag for kærligheden, når nu chancen melder sig fredag den 14. februar på Valentinsdag. Hvorfor ikke hylde kærligheden og få et varigt minde med hjem efter en frisk tur i Geografisk Have.

Geografisk Have har nemlig flere fotografer parat, der er udstyret med polaroid kameraer, der kan levere de nostalgiske fotografierne lige med det samme. Så kan man få et skønt minde med hjem til køleskabsdøren eller måske til opslagstavlen, oplyser Geografisk Have i en pressemeddelelse.

Der er udpeget fem skønne steder i haven, så hvad enten man er til frodig bambus, gamle træstammer, japansk havekunst, inspirerende insekthoteller eller blomstrende kameliaer kan man finde lige præcis sit favoritsted.

Man er velkommen til at tage manden under armen, kæresten, børnene, sin gamle mor, veninden eller måske hunden med til en frisk fotodag i Valentinshaven. Arrangementet foregår mellem klokken 10 og 16 og man skal finde fotografen i Regnvejrshytten ved havens hovedindgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *