Kolding Netavis

Et trygt natteliv

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Karina Adsbøl (DF), folketingsmedlem, Koldingvej 17, 6580 Vamdrup.

Alle skal kunne færdes trygt i nattelivet – uanset køn. Debatten om utryghed i nattelivet fylder en del i medierne for tiden. Jeg husker selv en ikke så rar episode fra mine teenageår, da jeg tog ind til byen på min fars knallert, som jeg havde lånt, da vi boede et stykke uden for byen.

Jeg havde fået besked på, at jeg skulle passe godt på knallerten, da jeg også brugte den til at køre på arbejde hver morgen ret tidligt, hvor turen gik ud til gården, hvor jeg passede grise og tjente en skilling.

Jeg valgte derfor at parkere knallerten i en baggård, hvor der var mørkt og mennesketomt. Da jeg skulle hjem, gik jeg gennem byens gågader og ind i den mørke baggård til min fars knallert. Jeg havde låst min hjelm fast rundt om hjulet, og i samme øjeblik, som jeg fik låst knallerten op og frigjort min hjelm, stod der en mand. Han greb ud efter mig og sagde: Hvis du skriger, så slår jeg dig. Jeg var så bange, men på en eller anden måde fik jeg handlet, så jeg fik knaldet min hjelm i hovedet på ham og undslap. Det er en episode, jeg altid vil huske.

Nu er det så mine børn, der færdes i nattelivet, når det ellers er åbent. Og selvom jeg har drenge, så er det jo bekymringer som vold i nattelivet, der fylder. Og jeg er tilhænger af opsatte kameraer i nattelivet. Jeg kæmpede selv for at få dem sat op i Kolding Kommune. Natteravnene gør også et stort fantastisk stykke frivilligt arbejde.

Og hvor er det i grunden sørgeligt, at rådet skal være “gå aldrig alene hjem”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *