Kolding Netavis

Et afgørende valg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), viceborgmester og borgmesterkandidat, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Det er et vigtigt valg vi står overfor. Valg er altid vigtige, men der er noget særligt over valget til Kolding Byråd, fordi det berører alt det der er vigtigt i vores hverdag, for vores by og vores lokalsamfund.

Dansk Folkeparti har med tre pladser i Byrådet opnået særdels stor indflydelse. Det viser meget om evnen til at forhandle og samarbejde og derved opnår resultater.

Man kan ikke forvente, at noget parti får flertal alene, efter valget den 16. november. Så evnen til at samarbejde, er helt afgørende. Jeg håber, at du vil have dette i tankerne når du skal afgive din stemme.

Jeg håber også at du vil se på hvem der efter valget, arbejder for det de siger før valget. Der udstedes mange løfter op til valget. Men i alt for mange tilfælde arbejder partierne slet ikke efter det de har lovet, når først du har afgivet din stemme.

Du er altid sikker på, at vi i Dansk Folkepartis Byrådsgruppe arbejde utrætteligt i Kolding Byråd for, det vi har sagt vi vil. Det håber jeg også, du vil tage med i dine overvejelser når du skal stemme.

For hvad er der ved alle de gyldne løfter, hvis ikke vi arbejder for dem de næste fire år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *