Kolding Netavis

Erhvervslivet blomster i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: 6580 Vamdrup.

Det går godt i erhvervslivet i Vamdrup.

I Vamdrup kan de glæde sig over, at det går godt i erhvervslivet.

Lige nu er virksomheden Nordik Maskin & Rail i fuld gang i Bønstrup Industripark, hvor de har købt 14.286 kvadratmeter. Virksomheden holder i øjeblikket til på Ballegårdsvej i Vamdrup. Nordik Maskin & Rail er en af Danmarks førende entreprenører inden for banearbejde, skriver netavisen 6580 Vamdrup.

– Som én af de fremmeste specialister, hvad angår produktion af jernbanespor, har vi tilegnet os unik viden og ekspertise, som vi hver dag anvender i vores daglige virke. Vi beskæftiger alle typer af banepersonale og har samtidig eget materiel, som er banegodkendt. Vi arbejder 24/7 i hele Danmark, fremgår det af virksomhedens hjemmeside.

For et halvt år siden købte isoleringsfabrikken Isover 56.000 kvadratmeter – og tilsvarende har Dansk Autologik udvidet med mange tusinde kvadratmeter. Daugaards store varehotel på Bavnevej er blevet udvidet med 50 procent. Carsten Noers Storautolakering har bygget nyt og fordoblet arealet. Den gamle dynefabrik på Industrivej bliver hjemsted for fire – måske seks nye virksomheder. Og på Bavnevej er den gamle tømmerhandel blevet overtaget af Kirkedal Komposit.

– Kolding Kommune har udsolgt i Bønstrup Industripark, så derfor er det vigtigt, at der kommer nye varer på hylderne. Bønstrup Industripark er et utrolig godt alternativ til Kolding Nord – og så har Vamdrup desuden den fordel at arealerne i industriparken kan bespores. Transport på jernbane er et stærkt kort, som især Dansk Autologik og Daugaards Varehotel på Bavnevej i forvejen benytter sig af, siger byrådsmedlem Poul Erik jensen (S) fra Vamdrup til Kolding Netavis.

Vamdrup har stadig erhvervsarealer til salg på Dybdalgård, der grænser op til omfartsvejen – med udsigt til Søgård Sø.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *