Kolding Netavis

Endnu et vigtigt valg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Privatfoto.

Læserbrev af Filip Bekic Bladt (S), næstformand i natur, miljø og klimaudvalget, Anne-Mariesvej 15, 6000 Kolding.

Nu da folketingsvalget er overstået er det tid til et andet valg, som måske er endnu vigtigere. Ved du hvilket valg jeg snakker om? Det gør de fleste nok ikke, men fra den 1. til den 15. november kan du stemme på kandidater til EWIIs repræsentantskab.

EWII beskæftiger sig med el, vand, varme og fiber i Trekantområdet, og bliver en afgørende spiller for den grønne omstilling i vores region. Her har du muligheden for at stemme på lige netop den person, du tror kan gøre en forskel.

Jeg stiller mig til rådighed for forbrugerne og håber på din stemme, fordi jeg mener at EWII har et vigtigt ansvar overfor for forbrugerne i vores område. Et ansvar som handler om at sikre de rigtige bæredygtige løsninger til forbrugerne, så vi fremtidssikrer de fælles grønne løsninger og skaber de bedste betingelser for forbrugerne og vores klode.

EWII har et enormt potentiale og skal være proaktive i fremtidens grønne løsninger. Ligesom der skal være tydelig kommunikation og transferens i EWII, så forbrugerne er i centrum og får den hjælp de skal bruge – selv i pressede situationer.

Der er dog ingen tvivl om, at vi skal være glade for EWII og det samarbejde vi har om vigtig forsyning i Trekantområdet, det gør at vi står godt rustet til fremtidens udfordringer. Jeg vil kæmpe for prioritering af det rene drikkevand, samt mere bæredygtige og grønne løsninger til gavn for borgerne og klimaet.

Husk at stemme, hvis ikke på mig, så på en af de mange andre dygtige kandidater der er opstillet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel