Kolding Netavis

En aftale om havnen med skjulte bagtanker?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pernille Schwaner (LA). Privatfoto.

Læserbrev af Pernille Schwaner (LA),spidskandidat til kommunalvalget for Liberal Alliance Kolding, Zahnsgade 41 st., 6000 Kolding.

En aftale om havnen med skjulte bagtanker? Bliver havnevirksomhederne nu (igen) holdt for nar? Hvorfor inddrager man ikke virksomhederne i udviklingen af havnen?

Når flere medier beskriver, at havnevirksomhederne, og byrådet er nået til enighed omkring havnens udvikling er det ikke sandt, for virksomhederne er slet ikke involveret, det er udelukkende havnebestyrelsen, som er politisk udvalgt, der er det.

Af den aftale der er fremlagt nu, fremgår det, at de såkaldte interesseområder som på kortet er markeret med gul, fortsat skal være havneområder, dog med den betingelse at Havnen skal involvere Kolding kommune ved kontraktforlængelser, udvidelser, opsigelser osv.

Men på borgmesterens egen Facebook-væg skriver han ordret, at tanken med de gule områder er, at de skal bruges til byudvikling?

Er det den lumske bagtanke med det gule område?

Endnu engang formår borgmesteren at skabe tvivl og uvished for virksomhederne på havnen.

Kan vi snart bede borgmesteren, og det resterende byråd om, at droppe de skjulte agendaer, og bagtanker? Virksomhederne på havnen har allerede levet i uvished alt for længe, og det er alt for uambitiøst at behandle vores virksomheder sådan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *