Kolding Netavis

Efter 1.500 gratis trailerudlån udskiftes alle trailere

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Efter at have rundet 1.500 udlån af gratistrailere hos Power i Kolding udskifter elektronikkæden nu hele byens flåde. PR-foto.

Powers samarbejde med Freetrailer er en stor succes, og efter at have rundet 1.500 udlån af gratistrailere i Kolding udskifter elektronikkæden nu hele byens flåde.

1.561 gange har beboerne i Kolding været forbi den lokale Power-butik og lånt en trailer. Og det kan de blive ved med. Samarbejdet mellem Power og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, er netop blevet forlænget, oplyser Power.

Samtidig med forlængelsen af samarbejdet er de fire trailere, som står til rådighed i Kolding, også blevet udskiftet til helt nye vogne. For at garantere brugerne en ensartet kontaktløs betjening på tværs af trailerne i appen, fortsætter konceptet med samme modeller.

-Mange kunder putter ret store ting i indkøbskurven under et besøg i vores varehus. Det kan for eksempel være nye hvidevarer til sommerhuset. Når købet er afsluttet, og varerne er udleveret, vælger mange at bruge de gratis trailere til hjemtransporten. For os er det altafgørende, at vores kunder får så god en oplevelse som muligt i vores varehus, og derfor er vi glade for, at vi også i fremtiden kan tilbyde den service, siger Abdullah Zamzam, der er butikschef hos Power i Kolding.

Varehuschefen fortæller desuden, at kunderne også kan låne en trailer kvit og frit, selvom man ikke har købt noget i butikken.

De mange trailere, som Freetrailer udskifter hos Power, kommer ikke til at gå til spilde, da standen stadig er så god, at hovedparten er solgt videre til både private og virksomheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel