Kolding Netavis

Dressurrytter fra Hejls skal være fanebærer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra venstre ses paradressurrytterne Tobias Thorning Jørgensen (fra Hejls) og Katrine Kristensen samt håndboldspiller Niklas Landin og sejler Anne-Marie Rindom. Foto: Lars Møller for DIF og Team Danmark.

Når der her i sommer afvikles Paralympiske Lege, så bliver åbningen med en fanebærer fra Hejls.

Åbningen af de Paralympiske Lege den 28. august bliver nøjagtig lige så skelsættende en begivenhed som den olympiske pendant. Her bliver Place de la Concorde og Champs-Élysées skueplads for atleternes parade, og anført af to dressurverdensmestre er der garanti for en flot dansk entré.

Dressurrytterne Tobias Thorning Jørgensen fra Hejls og Katrine Kristensen er ved åbningen af Paralympiske Lege i front for det danske hold som fanebærer. Det oplyser DIF, Team Danmark og Parasport Danmark i en fælles pressemeddelelse.

-Jeg er mega stolt og beæret over at blive valgt som fanebærer til Paralympiske Lege. Det er en virkelig stor hæder, som jeg vil gøre alt for at leve op til i Paris. Jeg tror, åbningsceremonien bliver en helt uvirkelig oplevelse. Min tilgang er, at det skal nydes i fulde drag, for det er uden tvivl en mulighed, der kun kommer én gang i livet, og som bliver meget svær at toppe. Det gør det bare ekstra specielt, at jeg kommer til at dele oplevelsen først og fremmest med min fantastiske holdkammerat Katrine, men også med resten af den danske PL-delegation i Paris, fortæller 24-årige Tobias Thorning Jørgensen i pressemeddelelsen.

Håndboldspiller Niklas Landin og sejler Anne-Marie Rindom skal bære Dannebrog til åbningen af OL i Paris.

De 17. Paralympiske Lege finder sted i Paris fra den 28. august til den 8. september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel