Kolding Netavis

Direktør takker af efter 12 år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Dynevirksomheden Dykon A/S i Lunderskov skal nu finde en ny administrerende direktør.

Efter 12 år takker dynefabrikken Dykon A/S’ administrerende direktør Peter Bøgh Petersen af.

– Efter mange gode år i virksomheden har jeg brug for en timeout – jeg mener det er det rigtige tidspunkt nu. Med Erhvervsinvest som ny hovedaktionær, er der et stærkt udgangspunkt for at bygge videre på de seneste års gode udvikling, fortæller Peter Bøgh Petersen i en pressemeddelelse.

Dyner og puder siden 1947

Dykon har produceret dyner og puder siden 1947. I dag er Dykon en moderne, innovativ og solid virksomhed fokuseret på naturfyldsdyner og -puder af høj kvalitet fremstillet på egen fabrik i Lunderskov. Både nationalt og internationalt er Dykon en væsentlig aktør med sine seks brands: Ringsted Dun, Danica, Flora Danica, Sirius, Engmo Dun og Bergen Dun.

Virksomheden har de seneste år været igennem en positiv udvikling som følge af et stort fokus på automatisering og effektivisering af produktionen, samt et øget salg af egne brands i eksisterende og nye markeder.

I april 2018 blev Erhvervsinvest ny hovedaktionær i virksomheden og Thomas Marstrand Managing Partner i Erhvervsinvest oplyser, at bestyrelsen har iværksat en proces for at finde en ny administrerende direktør. Mens rekrutteringsprocessen er i gang, vil tidligere ejer og nuværende medaktionær Camilla Birkegaard indtræde som midlertidig administrerende direktør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *