Kolding Netavis

Det er igen helt forkert

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), medlem af børne- og uddannelsesudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

JydskeVestkysten bragte den 13. januar en artikel, under overskriften ”Udvalg vil ikke lynindføre ordning med to undervisere i Koldings skoleklasser”.

Læseren vil af både overskrift og indhold i artiklen, få det klare indtryk, at børne- og uddannelsesudvalget kunne have indført to-voksen ordning i skolerne efter sommerferien i år. Det var blot de andre partier, der ikke ville være med på SF’s gode ide. Det er – igen – helt forkert.

Den rigtige historie er, at der ingen penge er til ordningen. På udvalgsmødet spurgte jeg naturligvis forvaltningen, der kunne oplyse at der i stedet for, at være penge til rådighed, mangler at blive fundet besparelser for 1 million kr. Der var således slet ingen mulighed for, at indføre ordning fra sommerferien i år.

Jeg spurgte også på mødet om det var undersøgt, hvad bl.a. forældre, lærere, skolebestyrelser og ledelse efterlyser. Det var ikke undersøgt.

Så al den megen snak om demokrati, inddragelse og samarbejde var glemt. Men jeg mener nu vi skal holde fast i demokrati og inddragelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *