Kolding Netavis

Derfor skal du bruge en Magento udvikler, hvis du skal have en stærk e-handelsplatform

Betalt indhold
Af Betalt indhold

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Magento er en open source e-handelsplatform og Content Management System (CMS).

Det er en af verdens mest benyttede og professionelle webshop-platforme til e-handel. Og dette med god grund. Dets interface er nemlig meget brugervenligt, og samtidig kan det tilpasses lige, så det passer til dine behov.

Hvis du står og skal udvikle din e-handelsplatform, hvad end det er B2B eller B2C, bør du overvejer, om det ikke er værd at samarbejde med en Magento udvikler, der kan hjælpe med at realisere dine drømme for din webshop. Hos MCB finder du certificerede magento eksperter, der kender Magento indgående og kan hjælpe dig med at vækste din forretning.

Den mest brugte e-handelsværktøj i verden

Magento giver dig værktøjer til at tiltrække kunder og sælge flere produkter. Det har brugervenlige og moderne drag-and-drop værktøjer, der skaber lækre shopping oplevelser.

Magento er derudover ejet af Adobe. Dette gør at Magento er en meget robust platform, der har samme brugervenlige og problemfrie oplevelse, Adobes andre programmer er kendt for.

Magento leverer også branchens bedste sikkerhed. En Magento ekspert har erfaring med systemet og kan hjælpe dig med at følge med i de konstante opdateringer af platformen og løbende analysere, at sikkerhed og vedligeholdes er up to date.

Udvikleren er specialist

Du arbejder måske med salg og marketing, eller måske er du selvstændig, og du har brug for at opdatere din webshop. Magento er ganske gratis at bruge og meget brugervenligt, og derfor er det fristende selv at kaste dig ud i at udvikle på din online forretning.

Men du bør kraftig overveje, om det ikke er pengene værd at hyre en professionel til at opbygge din webshop. Hvis du først skal sætte dig ind i, hvordan Magento fungerer, spilder du værdifuld tid, som du kunne have brugt på at udvikle din virksomhed.

En ekspert kender også alle de tricks, der gør websiden succesfuld, og tilfører lige den ekstra funktionalitet til siden, der fører din webshop ind i topklassen, så kunderne får gode oplevelser og vender tilbage.

Adskil dig fra dine konkurrenter

Magento tilbyder standarddesigns til websiderne, men du kan også vælge at få et unikt design, og her er det en god idé at få en erfaren webudvikler til at stå for det, så du ikke ligner alle de andre websider på markedet.

En professionel Magento ekspert kan også få dig til at rangere højere ved hjælp af SEO. Ved at sørge for at indholdet er optimeret til at rangere højt på Google, bliver nye kunder bliver mod din platform. Googles søgemaskine bliver konstant opdateret med ny viden, og din Magento ekspert kan hjælpe dig med løbende at optimere dit content.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel