Kolding Netavis

Denne nye park indvies i Seest

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den 16. august bliver Koldings nye musikpark, der ligger ved Bakkeskolen, indviet.

Elsker du at lave musik og spille på et instrument? Så er Seest Musikpark, som åbner officielt på torsdag, det helt perfekte udflugtsmål. Seest Musikpark består af flere forskellige musikinstrumenter, og du kan derfor selv give et nummer eller spille sammen med andre.

Tanken bag Seest Musikpark er at skabe en anderledes måde at være ude, at være sammen med andre og at spille musik. Det fortæller Annemarie Wichmann-Hansen fra Seest Bydelsråd, der står bag musikparken.

– Det var oprindeligt en idé, der kom fra Bakkeskolens SFO, som gerne ville sætte musikinstrumenter op i området omkring skolen. I Bydelsrådet synes vi, at idéen var god, og vi udviklede videre på projektet. Vi søgte midler blandt andet fra Kommunens Bydelspulje og vi har også stået for den praktiske del med at sætte instrumenterne op, siger Annemarie Wichmann-Hansen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi har lagt vægt på, at Musikparken skulle være for alle aldre og tilgængelig for alle, uanset om man sidder i kørestol eller kommer med en barnevogn. Alle kan have fornøjelse af instrumenterne. De er lette at spille på, og kræver ikke nodekendskab eller at man kan spille på instrumenter i forvejen. Hvis man spiller med kærlighed lyder det fantastisk, fortæller Annemarie Wichmann med et smil.

Ved indvielsen, der finder sted den 16. august klokken 15, holder byrådsmedlem Jakob Ville tale, og der vil være lidt forfriskninger.

Fakta

Seest Musikpark ligger ved Bakkeskolen og består af fire musikinstrumenter, som må bruges af alle, men kun i tidsrummet kl. 8 til kl. 20 aftenen.

Pengene til Musikparken kommer fra Kolding Kommunes Bydelspulje, Erhvervsklubben Kolding og Spar Nord Fonden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel