Kolding Netavis

Debatmøde om ”pissedårlig undervisning”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

3. oktober danner Bramdrup Hallerne ramme om et usædvanligt debatmøde. Overskriften er “pissedårlig undervisning”.

Den 3. oktober kan koldingenserne stifte nærmere bekendtskab med blandt andet forfatter og radiovært Knud Romer og med formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

Anledningen er et åbent debatmøde, som også byder på indlæg fra prorektor ved UC SYD, dr. pæd. Alexander von Oettingen, direktør i Kolding Kommune Helle Thiele, formand for Kolding Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg Kristina Jørgensen samt en repræsentant for det fælles elevråd.

– For os er arrangementet led i vores satsning ”Fremtidens Skole”. Skolen er altid skueplads for intense diskussioner, og en af de aktuelle er den om ”pissedårlig undervisning”, som UC SYD skød i gang med en populær og anderledes debat på Folkemødet i sommer, siger Lars Hende Svenson, skolechef i Kolding Kommune.

Alle kikser

Den grundlæggende idé er, at man ved at fokusere på, hvad pissedårlig undervisning er, kan blive bedre til at lave god undervisning.

– Hvem vil ikke gerne undervise til UG med kryds og slange? Hvem vil ikke vinde prisen for bedste undervisning? Alle. Men virkeligheden er en smule anderledes. Pissedårlig undervisning kommer man ikke udenom. Tværtimod: Man bliver ikke en habil lærer uden også at kikse. Derfor kan man lære meget af pissedårlig undervisning, både som lærer og studerende, siger prorektor ved UC SYD, Alexander von Oettingen.

Debatmødet finder sted i Bramdrup Hallerne 3. oktober klokken 17-19. Man kan tilmelde sig ved at skrive en mail med emnelinjen ”Pissedårlig undervisning” til cl***@ko*****.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel