Kolding Netavis

Davidsen vælger tilsyneladende hurtig exit

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Byggemarked- og tømmerhandelfirmaet, Davidsen, med domicil i Vojens, vælger tilsyneladende hurtigere total exit fra Vamdrup, end ellers bebudet.

For allerede på nuværende tidspunkt fortælles det, at den store webshop butik på Industrivej i Vamdrup er så godt som rømmet for alt. Det skriver Sebro Press.

Også selv om firmaet selv for kort tid siden gav udtryk for, at lukningen først ville ske omkring udgangen at året.

Godt nok er døren til det store udstillingsområde og kontorerne endnu ikke drejet om, men de ellers så attraktive udstillingslokaler står nu næsten gabende tomme hen. Varerne er åbenbart gradvist flyttet en ny webshop afdeling, som er indrettet ved firmaets hoved domicil I Vojens – eller til et nyt centrallager i landsbyen, Føvling, ved Rødding.

Davidsens exit fra Vamdrup har både vakt og forundring og skuffelse hos rigtigt mange af byens omkring 5000 indbyggere. Det skyldes ikke mindst, at da firmaet opkøbte de tidligere Optimera- bygninger på Bavnvej, blev der meldt klart ud, at der skulle der ligge et nyt Davidsen-byggemarked, og der blev sågar også bebudet omtrentligt åbningstid.

Og selv om etableringen for mange trak betænkelig længe ud, fastholdt firmaet hårdnakket, der ville komme et byggemarked på Bavnevej, og at det kun var spørgsmål om tid. I samme forbindelse oplyste firmaets, indehaver, Povl Davidsen, at webshoppen i Vamdrup havde fremgang og gik godt. Ikke et ord om lukning!
Men pludselig blev bøtten vendt. Og endda helt på hoveder.

I en kort overraskende meddelelse fra firmaets nye direktør, lød det nu, at et byggemarked i Vamdrup var opgivet, og at bygningerne på Bavnevej ville blive udbudt til salg. Og samtidig kom oplysningen om, at også webshoppen på Industrivej i Vamdrup vil blive lukket – men først omkring årsskiftet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *