Kolding Netavis

Chok: Elsket duo forlader X Factor

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den elskede duo forlader X Factor på grund af tragiske omstændigheder.

X Factors sønderjyske duo, der har taget seerne – og dommerne med storm – er ude af X Factor, oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at Bea torsdag mistede sin far. Han døde af en hjerneblødning.

– Vi er enormt berørte af denne tragiske hændelse og sender vores varmeste tanker og dybeste medfølelse til Bea og hendes familie. Både Maria & Bea står i en fuldstændig uforudset situation, og vi gør naturligvis alt, hvad vi kan for at støtte og hjælpe dem igennem den kommende tid. Maria & Bea har tilført årets X Factor noget helt unikt, og vi er utrolig kede af at skulle sige farvel til dem under disse ulykkelige omstændigheder. Vi ønsker Maria & Bea alt det bedste herfra og vil sige dem en stor og varm tak for mange uforglemmelige optrædener i denne sæson af X Factor, fortæller underholdningsredaktør hos TV2, Dorte Borregaard.

Maria og Bea var den ene af Oh Lands grupper:

– Det er helt forfærdeligt, hvad der er sket, og jeg sender mine varmeste tanker og inderligste medfølelse til Bea og hendes familie. Man kommer tæt på hinanden under sådan et forløb, og vi er alle meget berørte af det. Jeg har nydt hvert sekund af mit samarbejde med Maria & Bea, som jeg kastede min kærlighed over allerede ved første audition. Jeg er så ked af, at de forlader programmet under de her tragiske omstændigheder, og jeg sender dem afsted med al min støtte og opbakning. Maria & Bea er ægte helt ind til benet. De har tilført det her show noget helt unik, og jeg er så stolt af dem, siger Oh Land i pressemeddelelsen.

Denne fredags X Factor er grundet omstændighederne ændret. Der er nu kun fire deltagere tilbage – og ingen vil derfor blive stemt ud i aften.

Der vil stadig være sms-afstemning, og alle aftenens sms-stemmer overføres og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen næste fredag. Anden del af aftenens program udgår, og udsendelsen vil derfor være færdig cirka klokken 21.15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *