Kolding Netavis

Byrådsmedlem spidskandidat til folketinget

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Privatfoto.

Tobias Jørgensen er ny spidskandidat for Venstre i Fredericia, til det kommende folketingsvalg.

I dag er Tobias medlem af Kolding byråd, hvor han er valgt til sin 2. periode. Til dagligt er Tobias Jørgensen autoriseret kloakmester og projektansvarlig i byggefirmaet Lunderskov Nybyg A/S.

Når Tobias bliver spurgt hvorfor han vælger Fredericia kredsen til sit folketings kandidatur, kommer svaret hurtigt og kontant.

– Fredericia er en spændende by, og med trekantssamarbejdet der allerede er i gang, ser jeg en kæmpe fordel i at repræsentere hele trekantområdet, med hjemmebanen i Fredericia og Kolding. Vi vil gerne måle os med storbyer som Odense og Aarhus, det er jeg sikker på vi kan, når blot vi står sammen. Før jeg blev opstillet i Fredericia, var jeg kandidat i Kolding, men med opbakning både fra mit bagland i Kolding og fra Fredericia så ser jeg mit nuværende kandidatur som meget stærkere.

Tobias Jørgensen er medlem af Byrådet i Kolding, og her er opbakningen da heller ikke til at tage fejl af. Faktisk har borgmester og byrådskollega Jørn Pedersen så stor tiltro til kandidaten:

– Jeg kan kun give Tobias de varmeste anbefalinger, jeg kender Tobias som troværdig og ihærdig; og med hans praktiske og positive tilgang til tingende, er jeg sikker på at han vil være en berigelse på Christiansborg.

Formand i Venstre Fredericia kredsen, Frank Wichmann lægger heller ikke skjul på optimismen:

– Jeg mener vi i Tobias har fundet en kandidat, der både står for de liberale værdier vi sætter højt og samtidig har en personlighed der hurtigt vinder sympati. Jeg er sikker på at med den støtte han har med fra Kolding, og så også Fredericia oveni står vi med en god chance for at blive repræsenteret i folketinget. Jeg glæder mig virkeligt over at Tobias nu repræsenterer Fredericia til det kommende folketingsvalg.

Du kan opleve Tobias Jørgensens første optræden som Fredericias folketingskandidat, når han grundlovsdag den 5. juni holder grundlovstale sammen med Venstres spidskandidat til Europa parlamentet Søren Gade, og formanden for VU I Fredericia, Sidse Skaar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel