Kolding Netavis

Byggeudstilling åbner i pinsen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Seks byggefirmaer har hver især opført et udstillingshus i Vonsild. Pressefoto.

I pinsen åbner ”Vi Bygger Kolding” en fælles byggeudstilling, hvor seks byggefirmaer hver har opført et udstillingshus i Vonsild.

De seks nye huse ligger dør om dør, hvilket giver besøgende nem adgang til masser af inspiration og sparring. Byggeudstillingen er et samarbejde mellem Kolding Kommune, 2 Plan huset, Eurodan huse, HusCompagniet, Hybel, Menzer & Kristensen og Lasse Larsen huse. Der er åben kl. 13-16 både pinsedag og 2. pinsedag.

Som nybygger står man med mange vigtige beslutninger foran sig. Tillid og tryghed er altafgørende for den gode byggeproces, ligesom det er vigtigt, at få kompetent rådgivning og frihed til at skabe et godt hjem. Derfor bruges byggeudstillinger af mange, der vil bygge deres eget hus.

Udstilling er også inspiration

Ligger købet af en byggegrund stadig et stykke tid forude, kan et besøg på udstillingen også være givet godt ud. Der tale om forskellige huse, og derfor kan du få god inspiration og ideer til indretning. Netop fordi der tale om huse fra forskellige firmaer og i forskellig stil er forventningen også, at rigtig mange vil lade turen gå forbi.

-Timingen er noget nær perfekt, fordi vi oplever, at boligmarkedet er ved at komme op i gear igen. Samme melding hører vi også fra de byggefirmaer, der har bygget hver deres udstillingshus. Vonsild er en rigtig god placering for byggeudstillingen, for den ligger i sammenhæng med Kolding by og tæt på motorvejen. Og byggefirmaerne forventer, at der kommer mange interesserede, både fra trekantområdet og det syd og sønderjyske, fortæller Merete Dissing, konstitueret kommunaldirektør, i en pressemeddelelse.

Efter pinse er byggeudstillingen åben hver søndag frem til april 2024, og alt om husene, åbningstider og praktisk information er samlet på vibyggerkolding.dk.

ViByggerKolding interioer
Pressefoto.

Nye grunde på vej

Samtidig med at byggeudstillingen åbner, udbydes der 36 nye byggegrunde til salg i Vonsild. Så bliver du begejstret af byggeudstillingen, kan du købe en grund i området, hvis du gerne vil bygge dit eget drømmehus. Der er også mulighed for at høre, hvor der ellers er ledige byggegrunde i Kolding Kommune.

Find vej til byggeudstillingen: Kør ind ad Bomhusvej. Der er enkelte muligheder for at parkere i den ene side på nogle af småvejene, men det er nemmest på en ny parkeringsplads på ”Ved Padholm”.

Når byggeudstillingen er færdig ”genbruges” parkeringspladsen i øvrigt til den ny daginstitution, der bygges samme sted.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel