Kolding Netavis

Byforum hilser udstykning velkommen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kolding Kommune udbyder otte byggegrunde til salg på Bastrup Engvej i Vamdrup. De ligger naturskønt lige ned til Kongeåen. Foto: Kolding Kommune.

Vamdrup Byforum hilser den nye udstykning velkommen.

Kolding Kommune udbyder otte naturskønne byggegrunde til salg på Bastrup Engvej i Vamdrup, som Kolding Netavis omtalte i weekenden. Byggegrundene ligger lige ned til Kongeåen.

Vamdrup Byforum hilser den nye udstykning og de potentielt nye borgere velkommen.

– Det har gennem rigtig mange år været et politisk ønske at udvikle Vamdrup mod vest. Det er sket både med udstykningen Hvidkærgårdsparken i Bastrup og nu med det nye boligområde på Bastrup Engvej lidt tættere på byen. Det bakker vi op om i Byforum. Det kan få en positiv effekt på byen bl.a. på detailhandlen, og området ligger jo attraktivt, fortæller Helge Paulin, formand for Vamdrup Byforum, i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at lokale kræfter i Vamdrup arbejder med planer om at få anlagt en natursti langs med Kongeåen.

Glad borgmester

Hvis man drømmer om at bygge sit hus i pagt med naturen og samtidig tæt på byen og alle nødvendige faciliteter som skole, idrætsanlæg og indkøbsmuligheder, så er chancen der nu.

– Jeg er glad for, at vi nu kan udbyde de her flot beliggende byggegrunde i Vamdrup. I byrådet har vi de senere år arbejdet for, at det skal være muligt at købe sig en attraktiv byggegrund både i kommunens centerbyer og mange af landsbyerne. Og det er disse byggegrunde altså et godt eksempel på. Samtidig udvikler vi byen i den vestlige ende, hvilket der lokalt er ønske om, pointerer borgmester Jørn Pedersen.

Fra Bastrup Engvej er der kort afstand til Vamdrup Skole Vest, Vamdrup Kirke og Arena Syd med svømmehal og andre idrætsfaciliteter og kulturtilbud. Derudover er der både bibliotek, biograf og et rigt handelsliv i Vamdrup. Og fra Vamdrup er der kun 10 minutter i bil til motorvejen.

Informationsmøde og budfrist

Det kan være en stor beslutning at købe den byggegrund, der skal skabe rammerne for det gode liv i en familie år ud i fremtiden. Det kan give anledning til mange spørgsmål.

Derfor inviterer Kolding Kommune alle, der kunne være interesserede i at købe en af de nye grunde, til et informationsmøde. Det bliver holdt virtuelt og finder sted torsdag 25. februar kl. 15. Tilmelding skal ske til ko*******@ko*****.dk, hvorefter man får tilsendt et link til mødet.

Der er budfrist på byggegrundene tirsdag 9. marts kl. 12. Se flere oplysninger og hent salgsmaterialet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *